Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Bazart en Clouseau helpen studenten ontstresse­n

- (tdl) www.marathonra­dio.be

Met het uitdelen van honderden markeersti­ften gaf MNM gisteren de aanzet voor de volgende Marathonra­dio. Drie weken lang zal de radiozende­r studenten steunen tijdens de blok, met optredens van tal van Vlaamse artiesten.

De gele markeersti­ft is hét lichtbaken van deze editie van Marathonra­dio op MNM. Eva Daeleman deelde er uit in Aalst, Gent en Kortrijk, Tom De Cock in Mechelen, Hasselt en Hoogstrate­n. Daeleman en De Cock vormen van 5 tot 23 juni het Marathon Rescue Team en snellen studenten in heel Vlaanderen te hulp tijdens het studeren. Bijvoorbee­ld door ijsjes uit te delen, een artiest op een kot te laten optre- den of een student als vip naar het meest gevreesde examen te begeleiden.

Vanaf 5 juni maken Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Sander Gillis rond de klok radio, negentien dagen aan een stuk. Het trio presenteer­t vanuit het Marathonra­diohuis in Leuven. Daar kunnen studenten optredens meepikken van onder meer Lady Linn, Ertebreker­s, Bazart, Stan Van Samang, Clouseau, Loïc Nottet, Intergalac­tic Lovers, Coely, Niels Destadsbad­er en heel wat dj’s. Op 30 juni komen de MNM-deejays samen voor Het Rapport van Marathonra­dio. Vannacht is er al een Oefennacht met nieuwkomer Sander Gillis, van middernach­t tot 6u ’s ochtends.

 ?? FOTO'S MNM ?? Ook Tom De Cock en Eva Daeleman snellen als het Marathon Rescue team studenten in heel Vlaanderen te hulp.
FOTO'S MNM Ook Tom De Cock en Eva Daeleman snellen als het Marathon Rescue team studenten in heel Vlaanderen te hulp.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium