Gazet van Antwerpen Stad en Rand

VIPPIES

-

HILDE VAN MIEGHEM is door de politierec­hter veroordeel­d voor een snelheidso­vertreding op de E40 in Everberg. Ze reed 142 kilometer per uur. Tijdens de daaropvolg­ende controle bleek de keuring van haar wagen ook niet in orde. Ze kreeg een boete van 210 euro en moet opdraaien voor de gerechtsko­sten. Van Mieghem had de gerechteli­jke procedure kunnen voorkomen door het tijdig betalen van een minnelijke schikking. (tove)

CHARLIE SHEEN heeft voor het eerst toegegeven dat hij nooit had mogen weggaan bij de sitcom Two and a Half

Men, waarin hij de hoofdrol speelde. Hij kreeg er een salaris van 1,8 miljoen dollar per aflevering, maar na een ruzie besloot Sheen de show te verlaten. “Als ik het over zou kunnen doen, was het anders gelopen. Ik was mezelf niet meer. Door mijn verslaving­en dacht ik niet meer helder. Waarom zou je opstappen als ze je een fortuin betalen?” (tove)

BEYONCÉ EN JAY Z zwemmen in het geld. Het duo heeft samen een geschat vermogen van meer dan een miljard dollar. Dat heeft For

bes uitgereken­d. De 35jarige Beyoncé is in haar eentje goed voor een vermogen van 350 miljoen dollar. Haar man Jay Z doet daar nog een schepje bovenop met een fortuin van 810 miljoen dollar. Dat brengt het totaal op 1,1 miljard dollar. Ook dit jaar blijven de inkomsten binnenlope­n. (tove)

 ??  ?? FOTO FREDERIK BEYENS
FOTO FREDERIK BEYENS
 ??  ?? FOTO PHOTO NEWS
FOTO PHOTO NEWS
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium