Gazet van Antwerpen Stad en Rand

GS Hoboken neemt optie op finale playoffs

- (mabe)

GS Beobank Hoboken heeft woensdag op Schaarbeek een enorme stap richting finale van de playoffs gezet. Het verdedigt vanavond in eigen huis de 64 bonus uit die gewonnen heenwedstr­ijd.

GS Beobank Hoboken kwam al vrij snel 0-2 voor, maar het kon niet verhindere­n dat de thuisploeg nog voor rust langszij kwam. “In die eerste helft kregen we bij 0-2 de nodige kansen om hen uit te tellen. Maar we deden dat niet en beleefden dan wel wat moeilijke momenten in het eerste deel van de tweede helft", stelt voorzitter Dirk Van Overbeke. Schaarbeek kwam zelfs 4-3 voor.

“Als ze dan hun tienmeter hadden benut, hadden we mogelijk de boeken kunnen sluiten. Nu werd die gemist. Toch wel het kantelpunt van de wedstrijd.”

“Beide ploegen kregen na de 4-4 nog wel de nodige kansen. Wij benutten die en zij niet. We hebben nu een serieuze stap richting finale gezet, maar met Schaarbeek ben je nooit klaar”, weet Van Overbeke, die zo zijn team toch wel met beide voeten op de grond wil houden voor de wedstrijd van vanavond.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium