Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Ruth Beeckmans snoept record van Ed Sheeran af

- Beste Kijkers, om 21.05u op VTM

I n Beste Kijkers zet Nathalie Meskens het nieuwe jaar in door het oude uit te zwaaien met de beste fragmenten van 2017. Met grapjassen Jacques Vermeire, Jens Dendoncker en Sven De Ridder moet dat geen probleem zijn, maar het is toch iemand anders die de show steelt: Ruth Beeckmans, die Tine Embrechts vervangt tijdens haar bevallings­verlof.

Nathalie Meskens heeft bij de

b terugkeer van Beste Kijkers vragen in overvloed voor haar panel: welk van deze fragmenten is fake news of niet, hoe loopt dit af, wie van de drie, wat is de link, wat zie je niet en waar kijken ze naar? Ook mogen de bezoekers van een kerstmarkt hun ongezouten mening geven over een aantal programma’s van 2017. In het pu-

bliek zit bovendien een jongen die in het Eén-programma Switch met Adriaan Van den Hoof het antwoord “Nathalie Meskens” gaf nog voor de vraag gesteld werd. En toch is het vooral Ruth Beeckmans die de aandacht opeist. De actrice uit Safety First en Ge

Hadt Erbij Moeten Zijn krijgt een filmpje te zien uit The Late Late

Show, een Amerikaans­e talkshow waarin presentato­r James Corden supersterr­en uitnodigt om in een auto rond te rijden en liedjes te zingen. In die Carpool Karaoke verwelkomd­e Corden dit jaar ook de Britse zanger Ed Sheeran. Die kreeg de vraag of het waar was dat hij ooit 47 Malteser chocoladeb­olletjes in zijn mond had gestopt. Het antwoord laat zich raden: Sheeran en Corden begonnen meteen Maltesers weg te steken. James Corden haalde er een verdienste­lijke 45, Sheeran klokte af op 55.

In Beste Kijkers laten Ruth Beeckmans en Jacques Vermeire zich zonder morren aanduiden om dat record te verbreken. Terwijl Vermeire zich bijna verslikt en Sven De Ridder ei zo na tot een reanimatie­poging dwingt, duwt Ruth Beeckmans de bolletjes vlot naar binnen, om de prestatie van Ed Sheeran uitein- delijk met vijf stuks te verbeteren. Het jaar begint dus met een ver- rassing: Ruth Beeckmans heeft een grotere mond dan Jacques Vermeire, én Ed Sheeran.

TOM DE LEUR

 ?? FOTO'S VTM, RR ?? Ruth Beeckmans in Beste Kijkers: even Eds record afsnoepen.
FOTO'S VTM, RR Ruth Beeckmans in Beste Kijkers: even Eds record afsnoepen.
 ??  ?? Ed Sheeran bij James Corden: 55 Maltesers.
Ed Sheeran bij James Corden: 55 Maltesers.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium