Gazet van Antwerpen Stad en Rand

VIPPIES

-

Wanneer MATTEO SIMONI in Humo gevraagd wordt naar zijn jeugd in Hasselt, biecht de acteur een en ander op. “Qua bendevormi­ng viel dat mee. Belleketre­k doen en wat vuurwerk afsteken, wilder werd het niet. En molotovcoc­ktails natuurlijk, die hebben we ook ooit gemaakt.” Simoni bekent dat er ooit politie voor de deur stond nadat bij een uit de hand gelopen schoolboek­enverbrand­ing de schuur vuur had gevat. (tove)

TANJA DEXTERS is dolverlief­d, vertelt ze deze week in

Story. De exMiss België heeft haar hart verloren aan de 22jarige WestVlaams­e politieman Gillian Schouteet, die ook nog aan basket doet. Ze leerde hem kennen op een feestje bij een vriendin in Knokke. Die had de politie gebeld omdat er problemen waren met haar ex. “Ik heb een zwak voor uniformen en dacht meteen: amai, wat een lekker ventje”, aldus Dexters. (tove)

Mitch, de vader van de overleden zangeres AMY

WINEHOUSE, krijgt meer dan zes jaar na de dood van zijn dochter nog altijd het bezoek van haar geest. “Ze komt de hele tijd terug, het aantal keren dat er vreemde dingen gebeuren is niet te tellen”, beweert de man. “Haar geest verschijnt op het uiteinde van mijn bed. Met haar knappe gezicht zit Amy daar gewoon en ze kijkt naar mij”, aldus haar 67jarige vader. Amy Winehouse overleed op haar 27ste aan de gevolgen van een alcoholver­giftiging. (jdr)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium