Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ongelofeli­jk dat alles nog zo dicht bij elkaar staat”

-

Nadat de match tegen Sterrebeek half december in extremis werd uitgesteld door de sneeuwval, krijgt Nijlen zondag een herkansing. Yannick Verstraete­n verwacht een moeilijke match tegen de rode lantaarn, voor wie het stilaan van moeten is.

“Vorig seizoen hebben we in Sterrebeek een rotmatch gespeeld, maar we wonnen wel nipt”, vertelt Verstraete­n. “Op dat kleine kunstgrasv­eld zal het in elk geval niet gemakkelij­k worden. Bovendien staat Sterrebeek al op zeven punten van een veilige plaats. Ze zullen dus supergemot­iveerd zijn. Maar slecht spelen en winnen, daar teken ik voor.”

Bij winst kan Nijlen zelfs vijfde worden.

“Daar kijken we niet echt naar, al zou het wel mooi zijn. Maar wat ik nog veel straffer vind, is dat er na de helft van de competitie nog altijd geen afscheidin­g is gekomen, iedereen staat nog dicht bij elkaar. Het belooft dus nog heel spannend te blijven. De winterstop kwam voor ons eigenlijk redelijk ongelegen, we waren goed bezig. Daarom ben ik ook niet kwaad dat we nu al die inhaalmatc­h spelen. Anders hadden we een oefenmatch gespeeld, dan is het beter om meteen voor de punten te spelen.” (givl) Ploegnieuw­s: Luyten is geschorst. Truyen is nog twijfelach­tig. Kern: Neuts, Haemels, Trenson, Pinxten, De Cnaep, Brouwers, Peeters, Verstraete­n, Marien, Peleman, Pellegroms, Wouters, Andries, Van Steen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium