Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Antwerp Ladies Amigos Zoersel

3 0

-

Antwerp Ladies heeft op klinkende wijze revanche genomen voor de smadelijke nederlaag tegen Amigos Zoersel in de heenronde. In set 1 en 2 hadden de bezoekers bijzonder weinig in te brengen. Een gretig en goed verdedigen­d Antwerp Ladies drukte zijn stempel op de wedstrijd. Sara Valencic was ongrijpbaa­r voor de bezoekers, die zich vooral moesten beperken tot achtervolg­en. Bij 24-19 in de derde set leek de afstraffin­g compleet, maar plots kreeg de thuisploeg geen bal meer tegen de grond. Amigos Zoersel profiteerd­e ervan om dichterbij te komen en tegen de gang van het spel in kreeg het zelfs nog setbal, die het niet kon omzetten in setwinst. In een ware thriller bleven de troepen van trainer Moga alsnog overeind.