Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We werden overklast”

- (wp)

Oefenmeest­er Jochem Bergmans van Sint-Lenaarts wacht deze week weer heel wat oplapwerk en dat beseft hij ook. “We verloren in Wijgmaal gelukkig maar met 5-0”, zucht hij. “Ik kon mijn ogen niet geloven nadat de thuisploeg het openingsdo­elpunt had gescoord. Dat gebeurde na een kwartier en van dan af kwamen we er helemaal niet meer aan te pas”, beseft hij.

Niet happy

“Ik ben echt blij dat we geen dubbele cijfers op ons bord hebben gekregen. Tot aan het kwartier konden we gelijke tred houden, maar nadat Wijgmaal de openingstr­effer had gemaakt, toonde niemand bij ons nog enig weerwerk en werden we onder de voet gelopen. Onvoorstel­baar op welke manier wij nadien een lesje kregen. Op het vlak van inzet kon ik geen enkele speler iets verwijten, maar op vlak van techniek, power, duelkracht en tactiek kregen we een ongeloofli­jke bolwassing. Er was na dat eerste kwartier een verschil van zeker drie klassen. Het is ontzettend pijnlijk om dat te moeten constatere­n.”

De trainer voelde zich helemaal niet happy. “Het was niet om aan te zien hoe slap we in de duels met de tegenstrev­er waren”, besluit de coach.

 ??  ?? FOTO SMB
FOTO SMB

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium