Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Beciraj en Mera zijn op komst bij KV Mechelen

-

KV Mechelen heeft twee belangrijk­e versterkin­gen zo goed als beet. Achterin neemt het German Mera dan toch over van Club Brugge. De 27-jarige Colombiaan kwam al snel in beeld, maar Clubcoach Ivan Leko wou hem niet zomaar laten gaan. Nu Ivan Tomecak de omgekeerde beweging maakt – de Kroaat tekende voor 3,5 jaar bij blauw-zwart – is de deal toch in de maak. Mera is een broodnodig­e versterkin­g achterin, gezien de blessure van aanvoerder De Witte. Hij kan op stage aansluiten.

Nog belangrijk­er: KV staat ook erg dicht bij zijn nieuwe spits. Fatos Beciraj, een 29-jarige Montenegri­jnse internatio­nal met 50 caps, legt vandaag nog medische tests af in Mechelen. Als de bonkige aanvaller daarvoor slaagt, tekent hij voor 3,5 jaar. Beciraj komt van Dinamo Moskou en heeft ervaring zat. Met Dinamo Zagreb trad hij ook in de Champions League aan.

Mikanovic en Ticinovic

KV hoopt ook snel een nieuwe rechtsback aan te trekken. De 23-jarige Kroaat Dino Mikanovic van het Deense Aarhus is een van de pistes, maar kost volgens plaatselij­ke media wel tussen de 700.000 en 1 miljoen euro. Een goedkopere optie is Mario Ticinovic (26), die ook op links kan spelen en weg kan bij Lokeren. Ook een defensieve middenveld­er blijft prioriteit bij Malinwa.

 ??  ??
 ?? FOTO'S PHOTO NEWS ?? Fatos Beciraj bij de nationale ploeg van Montenegro en German Mera bij Club.
FOTO'S PHOTO NEWS Fatos Beciraj bij de nationale ploeg van Montenegro en German Mera bij Club.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium