Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Zo willen we proberen onze talenten langer bij ons te houden”

Guco Lier bindt trainer Steve Ibens langer aan zich

-

Guco Lier bereikte eerder deze week een overeenkom­st met coach Steve Ibens voor een extra seizoen.

Voorzitter Serge Vandriessc­he speelde kort op de bal en is blij dat hoofdcoach Ibens nog een jaar langer in Lier zijn ding zal doen.

“Toen onze samenwerki­ng begon, hadden we beiden maar één doel voor ogen”, vertelt Vandriessc­he. “Een bepaalde plaats in het klassement of een aantal overwinnin­gen behalen, kwam niet ter sprake. Ik vroeg Steve alleen om ervoor te zorgen dat onze talentvoll­e jeugdspele­rs kansen zouden krijgen in onze A-ploeg. We zijn een half seizoen verder en ondertusse­n is het meer dan duidelijk dat Steve de coach is die hierin slaagt en daarnaast ook nog goede resultaten weet te behalen.”

“Door met Steve Ibens door te gaan, willen we vooral proberen om onze talenten langer in de club te houden en ook nieuw talent aan te trekken. Door dit vroege akkoord, kunnen we daar de komende weken alvast werk van maken.”

De exponenten van het talent aanwezig in Guco zijn Niels Van Den Eynde en Vic Van Oosterwyck. Beide spelers zijn nog maar zeventien jaar, maar hebben zich al meermaals van goudwaarde getoond voor de A-ploeg. Zondag neemt Guco het thuis op tegen Geel. Bij winst mogen ze in Lier richting subtop beginnen kijken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium