Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We willen promoveren, de rest is bijzaak”

-

's Gravenweze­lSchilde won zondag de topper tegen Hoboken met 03. Jens Van Loon scoorde twee keer en dikte zijn aantal goals tot zestien aan. “Nu moeten we bevestigen tegen Brasschaat”, zegt Jens Van Loon.

“Qua mentalitei­t zat het in Hoboken heel wat beter dan tijdens de laatste weken voor de winterstop”, aldus Van Loon. “We hadden scherp getraind en die scherpte was ook tijdens de wedstrijd merkbaar. Al mogen we nu niet meteen beginnen te zweven.”

“We verloren in de heenronde op Brasschaat. Dat verlies moeten we nu proberen goed te maken. We gaan nog altijd voor een plaats in de eindronde.”

Kampioen worden zit er wellicht niet meer in. “We zijn geen club voor tweede provincial­e. Ons bestuur mikt op de hoogste provincial­e reeks. Wij weten wat ons te doen staat.”

De ex-Brasschate­naars, met naast Van Loon ook nog De Brauwere, Matyn en Gilops, willen zondag uiteraard graag winnen. “Dat verlies in de heenronde was de zuurste nederlaag in mijn carrière”, zegt Van Loon. “Het was ook het begin van een minder goede reeks. De gewezen Brasschaat­se spelers in onze ploeg willen niet enkel tegen Brasschaat winnen, we willen promoveren. Al de rest is bijzaak”, besluit Van Loon.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium