Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik hoop op revanchege­voelens na onze eerste thuisneder­laag”

-

Voor Hoboken begon het nieuwe jaar met een afknapper. Het ging op eigen veld met 03 onderuit tegen ‘s Gravenweze­lSchilde en leed zo zijn eerste thuisneder­laag van dit seizoen.

Zondag trekken de Visputters naar Lint en als het van Jeremy Aters afhangt, pakt Hoboken daar de drie punten mee.

“Als we doen wat we moeten doen en iedereen scherp genoeg staat, wat afgelopen weekend jammer genoeg niet het geval was, moeten we in staat zijn om op Lint te gaan winnen. Ik hoop dat bij iedereen de revanchege­voelens wat spelen. Ik sluit me ook aan bij de woorden van onze coach, die na de nederlaag van afgelopen weekend hoopt dat iedereen even terug met de voeten op de grond staat. Een heel seizoen lang al je thuiswedst­rijden winnen, is een utopie, maar het deed toch pijn om meteen na de winterstop tegen een nederlaag aan te lopen.”

“Bovendien hadden we bij winst een kloof kunnen slaan met ‘s Gravenweze­l-Schilde, die ze dan principe niet meer konden goedmaken. Nu komt er opnieuw een ploeg bij waarmee we rekening moeten houden. Er staan nog veertien wedstrijde­n op het programma, er zijn dus nog heel wat punten te verdienen of te verliezen.”

In de heenwedstr­ijd won Hoboken met 2-0 van Lint dankzij onder meer een doelpunt van Aters.

“Dat was toen al bij al een vlotte zege, maar ik verwacht zondag een moeilijke wedstrijd. Lint won afgelopen weekend en zit in een positieve flow. Bovendien zullen de meeste ploegen in de terugronde op een andere manier tegen ons spelen. Het wordt voor ons de uitdaging om ervoor te zorgen dat we daar een antwoord op vinden. Verder is het te hopen dat iedereen opnieuw op scherp staat en dat we snel opnieuw kunnen aanknopen met een overwinnin­g. In de komende twee maanden valt immers de beslissing. We zijn toch met vijf, zes ploegen die bovenaan zullen meestrijde­n.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium