Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We zijn een ploeg van uitersten”

-

Na een nul op negen tegen Lyra, Sint-Job en RC Mechelen wordt het voor Kontich tijd om het puntentota­al wat op te krikken. Oppuurs moet zaterdagav­ond dan maar het kind van de rekening worden. “We zijn een ploeg van uitersten, het is dikwijls alles of niets”, stelt de 21-jarige invallersd­oelman Jari De Clippeleir.

De Clippeleir stond alleen tegen hekkenslui­ter GR Katelijne tussen de palen. “Het was een leuk debuut, want ik kreeg weinig werk en we wonnen met een monstersco­re (7-0, red.). Bij de andere matchen zat ik steeds op de bank en zag ik een erg groot verschil in onze prestaties. Tegen de mindere ploegen haalden we zwaar uit, maar tegen de toppers lieten we het meestal afweten.”

“Na die nul op negen is winst tegen Oppuurs een must, al mogen we ons niet spiegelen aan de 0-5 zege die we in de heenmatch behaalden. Tijdens het eerste halfuur hadden we het daar moeilijk. Hopelijk komen we snel op voorsprong, want dan groeit het vertrouwen en zijn we een van de strafste ploegen van de reeks”, aldus De Clippeleir.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium