Gazet van Antwerpen Stad en Rand

VIPPIES

-

Twee Australisc­he componiste­n beweren dat The Rest

of our Life, dat ED SHEERAN schreef voor Faith Hill en Tim McGraw, te fel lijkt op

When I Found You, in 2015 uitgebrach­t door Jasmine Rae. De Australiër­s eisen vier miljoen euro en een deel van de toekomstig­e opbrengste­n. Ze huurden de advocaat in die eerder namens de erfgenamen van Marvin Gaye met succes een zaak aanspande tegen Pharrell Williams en Robin Thicke voor plagiaat omtrent Blurred Lines. (tove)

RIHANNA heeft een zware dag achter de rug. De zangeres woonde de begrafenis van haar met kerst vermoorde neef in tranen bij. Tavon Kaiseen Alleyne (21) werd op 26 december op straat doodgescho­ten vlak na het kerstdiner waar de zangeres ook bij was. Op Barbados werden vorig jaar circa 28 moorden gepleegd, waarvan het merendeel met een vuurwapen. De dader werd tot op heden nog niet gevonden. (tove)

Zanger SEAL gelooft niet dat Oprah Winfrey niets wist van het wangedrag van Harvey Weinstein. “Ach ja, dat is waar: je had wel geruchten gehoord, maar je had geen idee dat hij ook daadwerkel­ijk jonge, naïeve actrices misbruikte die niet beseften wat ze zich op de hals haalden. Mijn fout.” De muzikant plaatste ook een foto waarop Oprah Weinstein een zoen geeft. “Je was tientallen jaren deel van het probleem, en nu denkt men opeens dat je de oplossing bent.” (tove)

 ??  ?? FOTO AP
FOTO AP
 ??  ?? FOTO AFP
FOTO AFP
 ?? FOTO PHOTO NEWS ??
FOTO PHOTO NEWS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium