Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Doelman Rafa Romo redt strafschop “Ik zag veel goede dingen”

- (hf)

Bij een 01voorspro­ng voor de bezoekers kreeg OH Leuven een strafschop­geschenk van scheidsrec­hter Lothar D’Hondt. Beerschot Wilrijkdoe­lman Rafa Romo zorgde voor gerechtigh­eid en stopte de elfmeter van Gorius.

“Ik koos de goede hoek en dankzij mijn bijna 2 meter kon ik de bal in hoekschop duwen”, legde de 27jarige Venezolaan uit. “Jammer dat we even later toch nog de gelijkmake­r moesten incasseren na een verre inworp. Bij dergelijke fases moet onze communicat­ie toch beter worden. Verder zag ik wel veel goede dingen. Zo speelden we weer als ploeg, met veel enthousias­me en drang naar voor. Een prettige vaststelli­ng na onze mindere periode.”

“Met die vijfdaagse stage in Spanje voor de boeg krijgen we nu de kans om ons in de beste omstandigh­eden voor te bereiden op de beslissend­e matchen tegen Cercle Brugge. De kans om als ploeg geschieden­is te schrijven voor Beerschot Wilrijk. Ik wil er samen met de ploegmaats alles aan doen om die laatste opdrach ten tot een goed einde te brengen.”

 ?? FOTO BELGA ??
FOTO BELGA

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium