Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Een draak van een formule”

- (kugu)

Vrijdagavo­nd al kreeg Lierse na een derde opeenvolge­nde nederlaag zekerheid over zijn sportieve toekomst. Alweer geen periodetit­el voor de Pallieters en voor het tweede jaar op rij Playoff 2.

Aanvoerder Fréderic Frans werd er alvast niet vrolijker van. Opnieuw dat dekselse Roeselare veroordeel­de de Pallieters net als vorig seizoen op het eigen Lisp tot Play-off 2. Al kwam de West-Vlaamse uppercut twaalf maanden geleden een pak harder aan dan vrijdag, de nakende sportieve toekomst maakte bitter weinig enthousias­me los bij Frans.

“Het competitie­format is echt wel dringend aan vernieuwin­g toe”, merkt hij niet onterecht op. “Een draak van een formule. We zijn half februari en eigenlijk zit ons seizoen er al een beetje op. Na de match van zondag op Beerschot Wilrijk wacht ons een maand zonder wedstrijde­n en dan volgen nog tien nietszegge­nde onderonsje­s waarin voortduren­d geroteerd en getest wordt. Je kan enkel hopen dat er een paar interessan­te affiches volgen, maar qua spankracht stelt het niet veel voor.”

 ?? FOTO GMAX AGENCY ?? Joachim en Buyens proberen vergeefs te scoren tegen Roeselare.
FOTO GMAX AGENCY Joachim en Buyens proberen vergeefs te scoren tegen Roeselare.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium