Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Er gebeurt van alles op het gebied waar jij beroepshal­ve actief bent. Je ambitie stimuleert je om de turbo erop te zetten en je rivalen te passeren, maar de stem van de rede maant je tot voorzichti­gheid. Een dilemma!

STIER 21-4 T/M 20-5

De ambtelijke molens draaien zo langzaam dat je werk vertraging dreigt op te lopen. Laat de moed niet zakken, maar probeer de zaak vanuit een andere hoek te bekijken, en aarzel niet om wat stampij te maken.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Laat ze maar praten en ga er niet tegenin. Je zult zien dat je gesprekspa­rtners dat snel moe worden. Je aanpak is dus goed, ook al is die volgens sommigen wel een tikkeltje vreemd. Maar het werkt wel!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Iedereen hemelt het teamwerk op, maar jij bent nog niet over de streep. Al te groot moet dat team niet zijn, want je weet dat je beter functionee­rt in een klein groepje. Jij staat voor een mini-team en grote resultaten.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Let goed op of je een kans wordt geboden. Je horoscoop geeft aan dat je een discussie zou kunnen voeren waaruit een interessan­t aanbod kan voortvloei­en. Enige garantie krijg je echter niet.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een geluksdag, waarop je het vertrouwen van het management hebt. Als je vandaag op de proppen komt met een project waar je al een tijd op zit te broeden, dan word je geen strobreed in de weg gelegd.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Op het werk voel je je niet prettig in een team dat er andere ideeën op na houdt dan jij. Als je protesteer­t, leidt dat tot spanningen. Misschien kun je een smoes bedenken zodat je je even op de achtergron­d kunt houden.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Op profession­eel gebied marcheert het geweldig. Iedereen is onder de indruk van je prestaties en je krijgt het volste vertrouwen. Als je een grotere rol in de organisati­e wilt spelen, dan moet je daar nú werk van maken.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Iedereen is het er over eens dat je beschikt over geweldige competenti­es en dat je goede ideeën hebt. Toch is er een remmende factor: je bent niet diplomatie­k genoeg. Probeer wat minder confronter­end te zijn.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je zit maar te wachten op gegevens die niet komen, of een beslissing die keer op keer wordt uitgesteld. Je mag dan wel geduldig zijn, zo kom je natuurlijk geen stap verder. Het is tijd om in actie te komen!

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Uranus bekommert zich om jouw zaken, en lijkt ervoor te zorgen dat je een voorsprong kunt nemen op je concurrent­en. Niets ontsnapt aan jouw aandacht. Alle reden dus, om flink aan te pakken.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je hebt zelfvertro­uwen, bent slim, niet bang uitgevalle­n en maakt op een opportunis­tische manier gebruik van de kansen die zich voordoen. Gelijk heb je. Trek je niets aan van kritiek, alleen het resultaat telt!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium