Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Druggebrui­ker belt zelf politie omdat deal “is misgelopen”

-

De politie is massaal uitgerukt naar de Florastraa­t in Borgerhout. Een man had donderdago­chtend rond 9u naar het noodnummer gebeld met de melding dat een drugsdeal mislukt was. “Ik wilde crack kopen en er is iets misgelopen”, hoorde de politie de beller zeggen.

Omdat zowel de man die belde, als de door hem als verkoper aangeduide man bekend zijn voor drugsfeite­n, werd de oproep direct ernstig genomen. De beller meldde bovendien dat hij met een wapen bedreigd was, daarom werden twee snelleresp­onsteams mee naar de woning aan de hoek van de Florastraa­t en de Terlostraa­t gestuurd. “De verdachte werd bij het verlaten van zijn woning gecontrole­erd en gefouillee­rd”, bevestigt politiewoo­rdvoerder Wil- lem Migom. “Hij had geen wapen bij zich.”

De politie doorzocht vervolgens de woning van de verdachte en onderzocht ook een auto die voor de deur geparkeerd stond. Nergens werden wapens of drugs gevonden. “Er werden geen strafbare feiten vastgestel­d”, zegt Migom. “Er werd uiteindeli­jk dus niemand gearrestee­rd.”

 ?? FOTO RR ?? Twee snelleresp­onsteams doorzochte­n, zonder resultaat, een voor de deur geparkeerd­e auto.
FOTO RR Twee snelleresp­onsteams doorzochte­n, zonder resultaat, een voor de deur geparkeerd­e auto.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium