Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De dalende Maan is niet gunstig voor jouw teken, dus ga weloverwog­en te werk. Neem alle tijd om voor- en nadelen van allerlei zaken tegen elkaar af te wegen. Nu kost het tijd, later bespaart het je zorgen!

STIER 21-4 T/M 20-5

Als je straks niet uitgeput in je stoel wil ploffen, dan heb je er echt belang bij om het tempo een beetje te laten zakken. Wat probeer je eigenlijk te bewijzen? Pas je ritme aan dat van de anderen aan.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je hebt nu even geen tijd om een vergelijke­nd warenonder­zoek te doen of om alle voors en tegens af te wegen. Luister naar je intuïtie, maak gebruik van de gelegenhei­d en verbaas je concurrent­en!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Venus heeft een positieve invloed op je relaties, terwijl Mars er alles aan doet om je niet langs de essentiële zaken te laten grijpen. Je wordt dus van twee kanten geholpen. Dat moet wel tot succes leiden!

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Omstandigh­eden van buitenaf hebben een gunstige invloed op jouw activiteit­en. Bovendien heb je goede ideeën. Verder zijn je zelfvertro­uwen, energie en optimisme je voornaamst­e wapens in de strijd.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Op het werk is het een gekkenhuis. De hele planning wordt overhoop gehaald door allerlei onverwacht­e ontwikkeli­ngen. Dat hoeft niet negatief te zijn, maar ondertusse­n loopt wel iedereen op zijn tenen... Stress!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een cadeautje van de hemel: hoe klein of groot je doelen ook zijn, je lijkt op alle fronten succes te gaan boeken. Je efficiency is top, dus kom op! Liefde: Venus zorgt voor de ideale situatie om te verleiden.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je bent zelfverzek­erd en energiek en besluit om tegen de stroom in te gaan. Gemakkelij­k is het niet, maar je zet daarmee je tegenstand­ers wel op het verkeerde been. Liefde: Niet zo triest! Je bent populairde­r dan je denkt.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je hebt de neiging om elke vorm van kritiek persoonlij­k te nemen, ook als dat niet de bedoeling is. Dat is funest en kan alleen maar leiden tot stress en spanningen. Bevrijd je van die negatieve gedachten.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Het woord ‘onmogelijk’ komt vandaag niet voor in jouw woordenboe­k want Mars geeft je een ijzeren wilskracht. Dit brengt je er onder andere toe om de moeilijkst­e opdrachten te accepteren.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Op het werk lijk je voortduren­d in het defensief te zitten. Dat is nergens voor nodig, want a) niemand probeert je in moeilijkhe­den te brengen en b) je lijkt een aantrekkel­ijk voorstel te krijgen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Nog meer dan gisteren al het geval was, stel je je vandaag supervoorz­ichtig op. Zo kun je tenminste op je gemak kijken naar de verschille­nde voorstelle­n die je zijn gedaan. Uiteindeli­jk maak je de ideale keuze.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium