Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Toch willen we nog graag de kers op de taart van dit seizoen zetten”

City Pirates van coach Yves Van Heurck telt maar liefst negen afwezigen

- Veel heeft City Pirates dit seizoen niet meer te winnen of te verliezen. Al willen de Merksemnar­en er wel nog alles aan doen om de beste Antwerpse ploeg van de reeks worden. Met de komst van Sporting Hasselt kunnen de jongens van coach Yves Van Heurck daa

Maar liefst negen spelers zijn dit weekend onbeschikb­aar bij City Pirates. En dus wordt het opnieuw puzzelen geblazen voor coach Yves Van Heurck. “Ach, je kan het ook van de positieve kant bekijken”, zegt de T1. “Zo krijg ik de kans om enkele andere spelers minuten te zien maken. Maar het maakt de zaken er inderdaad niet makkelijke­r op. Zeker omdat Hasselt nog voor het behoud moet spelen.”

Vooral zijn troepen scherp houden, lijkt het belangrijk­ste voor Van Heurck. Niet simpel als er niets meer op het spel staat. “We maken de trainingen korter en plezanter. Maar ik mag echt niet klagen over de ingesteldh­eid van de jongens. Wat ik verwacht van de match tegen Hasselt? Met Björn Ruytinx (ex-OH Leuven, red.) en Emrullah Güvenç (ex-Antwerp, red.) hebben ze toch enkele sterke spelers, we zullen moeten oppassen. Maar goed, na die twee op negen zouden we toch nog eens moeten winnen. We willen nog graag de kers op de taart van dit fantastisc­he seizoen zetten.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium