Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Rennes plant bod op Trebel, Spajic twee weken out

- (jug)

De transferca­rrousel bij Anderlecht begint te draaien. Zo liet Adrien Trebel (27) nogmaals weten dat hij een akkoord had met het oude Anderlecht-bestuur om deze zomer te mogen vertrekken en dat hij verwacht dat de nieuwe directie zich daaraan houdt. In januari ving Marseille nog bot, nu duikt er een nieuwe Franse ploeg op. Stade Rennes gaat voor Europa League-voetbal en is financieel sterk genoeg om enkele miljoenen te bieden voor Trebel. De huidige Franse nummer vijf plant dan ook een bod. Na twee weken schorsing maakt de middenveld­er zondag overigens zijn rentree tegen Club Brugge.

Anderlecht-manager Luc Devroe was dan weer aanwezig bij Oostende-Eupen. Hij bekeek er vooral nog eens Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge (24) die op weg is naar paars-wit. De keeper liet wel weten dat Eupen wellicht zo’n drie miljoen euro zal vragen.

De blessure van Uros Spajic is dan weer minder erg dan gevreesd. De Servier viel uit tegen Charleroi en men dacht aan het einde van zijn seizoen, maar zaterdag ontzwol zijn enkel al. Uiteindeli­jk gaat het om een verstuikin­g en zou Spajic zo’n twee weken out zijn. Dan mist hij de duels met Club en de midweekmat­ch tegen Standard.

 ?? FOTO PHOTO NEWS ??
FOTO PHOTO NEWS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium