Gazet van Antwerpen Stad en Rand

1STE AMATEURKLA­SSE

-

Hamme weet opnieuw wat winnen is. Na alle mokerslage­n die de ploeg in de afgelopen weken te verwerken kreeg, boekten de Wuitens een volwassen 0-2 zege op het veld van Berchem, een rechtstree­kse concurrent in de strijd om het behoud. Berchem beleefde een moeilijke wedstrijd en kreeg geen voet aan de grond. De weinige kansen die de thuisploeg kreeg, kwamen van de voet van diepe spits Gregory Carrez. Na twintig minuten zette Audin de 0-1 op het scorebord. Na de rust hetzelfde veranderde het spelbeeld nauwelijks. Dekuyper ver- dubbelde de score en zette Hamme zo op rozen. De bezoekers voetbalden de rest van de wedstrijd uit in een zetel. Hamme-doelman De Vroe moest maar zelden ingrijpen op de schuchtere pogingen van Berchem. (skm)