Gazet van Antwerpen Stad en Rand

VOETBAL

-

1STE AMATEURKLA­SSE

Berchem

Voor Tim Verstraete­n zit het seizoen er mogelijk op. De aanvoerder van Berchem blijft hinder ondervinde­n aan de achillespe­es en moest in de laatste twee wedstrijde­n vroeg in de tweede helft naar de kant. Stef Van den Heuvel (schouder) heeft er dan weer goede hoop op om binnen twee weken tegen Knokke weer bij de selectie te kunnen horen. (skm)

2DE AMATEURKLA­SSE B

Cappellen

Zoals verwacht geraakte Wesley Geuens wegens zijn knieblessu­re niet fit. Yorben De Vogelaere verscheen daardoor een eerste keer aan de aftrap. Vincent De Lil hoopt deze week bij de groep aan te sluiten. Maxim Volant is er wegens een derde gele kaart niet bij tegen Duffel. (en) City Pirates Nesen heeft de individuel­e looptraini­ng kunnen hervatten en hoopt in augustus bij de start van de competitie volgend seizoen weer speelklaar te zijn. Borahsasar en Van Zantvoort keren volgend weekend voor het bezoek aan Tienen terug uit schorsing. Voor Verboven (botoedeem) blijft het afwachten. Muyshondt zou geen hinder meer mogen ondervinde­n. (stdr)

3DE AMATEURKLA­SSE B

Ternesse

Vanhaecht hervat vanavond na een maandenlan­ge revalidati­e de groepstrai­ningen. De flankaanva­ller is meer dan een jaar buiten strijd geweest. Van Dyck keert in Kampenhout terug uit schorsing. (stdr)

1STE PROVINCIAL­E

Lyra

Tweede doelman Laurens Siemons zoekt na dit seizoen andere oorden op. Een nieuwe club heeft hij evenwel nog niet gevonden. (hf) SintJob Giovanni Geladi (SintLenaar­ts), Leonardo Da Silva (momenteel actief in Italië) en Frank Vissers (Wijnegem) komend volgend seizoen de rangen versterken. (wp)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium