Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Winst tegen Lippelo wordt cruciaal voor de titel”

Lenny Van Den Broeck moet met Rumst drie speeldagen voor het einde de leiderspla­ats afstaan

- (jp)

Niet Rumst maar Lippelo gaat met de beste papieren de laatste rechte lijn van de titelstrij­d in. Rumst ging onderuit op het veld van Leest United en ziet Lippelo op gelijke hoogte komen. Omdat Rumst een wedstrijd minder heeft gewonnen, ziet het ernaar uit dat negen op negen een must is, maar het programma oogt niet gemakkelij­k.

“Winst in het onderlinge duel met Lippelo is sowieso nodig. Als we daar niet in slagen, vrees ik dat we de titel op onze buik mogen schrijven”, voorspelt Lenny Van Den Broeck, die met Rumst afgelopen weekend al na drie minuten tegen een achterstan­d aankeek.

“De 1-0 kwam er door een communicat­iefout in onze verdedigin­g en dat maakte onze opdracht er niet gemakkelij­ker op. Leest United ging immers op zoek naar een zege, want zij zijn nog volop in de running voor een eindrondet­icket. Toch kwamen we op gelijke hoogte, maar daarna was het niet te best meer. We kregen nog één grote kans, maar eigenlijk konden we geen aanspraak maken op de overwinnin­g”, aldus Van Den Broeck, die zich vragen stelt bij het gebrek aan motivatie bij sommige van zijn ploegmakke­rs.

“We zijn voor de titel aan het spelen, maar ik vond dat onze tegenstrev­er gemotiveer­der voor de dag kwam. Dat snap ik toch niet goed.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium