Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Flames verliezen in Italië

-

De Red Flames hebben het onderspit moeten delven in hun WK-kwalificat­iematch tegen groepsleid­er Italië: 2-1. In een boeiend schouwspel kwamen de Belgische vrouwen in de eerste helft op voorsprong na een penalty van Cayman, maar de Italianen konden de achterstan­d nog ombuigen in een overwinnin­g na een sterke tweede helft. Italië loopt nu acht punten uit in de stand. Met nog drie matchen te spelen wordt de eerste plek, die recht geeft op rechtstree­kse kwalificat­ie, zo goed als onmogelijk. (snbn)

Limbombe (Club Brugge) is fit. Anthony Limbombe sloot opnieuw aan bij de groep. De vleugelspe­ler van Club Brugge liet de match tegen AA Gent aan zich voorbijgaa­n wegens een lichte voetblessu­re. Die lijkt nu dus definitief verleden tijd. Refaelov, Cools, Denswil en Vermeer bleven binnen. Refaelov kreeg een extra dagje rust. Het overige trio volgde een aangepast programma, maar de topper tegen Anderlecht komt normaal gezien niet in het gedrang. (jve)

Goed nieuws voor Meunier: Tuchel op weg naar PSG. Het ziet er naar uit dat Unaï Emery na dit seizoen moet vertrekken bij PSG. Volgens Duitse én Franse media wordt Thomas Tuchel de nieuwe trainer van de Franse topclub. En dat kan goed nieuws zijn voor Thomas Meunier, want de Duitse trainer wilde hem twee jaar geleden al graag naar Dortmund halen. (gegy)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium