Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Houd je een beetje op de vlakte! Dat is een wijze raad voor jou als Ram. Ga daar maar niet tegenin want je hebt behoefte aan een beetje afstand nemen om je organisati­e opnieuw op poten te kunnen zetten.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je bent een ware natuurkrac­ht, je kent even geen grenzen en dus kan men maar beter rekening met je houden. Maar de laatste tijd heb je zodanig met je krachten gesmeten dat het tijd wordt een stapje terug te doen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Hoe kun je de rust bewaren met alle dingen die je leven onderstebo­ven halen? Advies: houd je bezig met de meest dringende zaken en laat de rest maar liggen. Zo krijg je het minste gedoe met iedereen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Volgens de sterren kan de tijd rijp zijn om een nieuwe tak aan je activiteit­en toe te voegen. Niet om meteen van stapel te lopen, maar om alvast een mooie gelegenhei­d aan te grijpen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Mogelijk krijg je vandaag nieuwe verantwoor­delijkhede­n toegeschov­en. Er is dan wel een probleem binnen de familie te regelen. Alle kans namelijk dat met dat aanbod ook je vrije tijd gemoeid zal zijn.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een negatieve dag. Dat kan betekenen dat je energiepei­l aan het dalen is of je hebt gewoon even niet overal zin in. Neem van tijd tot tijd een pauze en laat de meest heikele zaken maar rusten tot later.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Op je werk is er volop strijdlust met het oog op de toekomstig­e veranderin­gen. Je wordt aangeraden om je gematigd op te stellen in de wetenschap dat geduld je beste bondgenoot is om straks de winst binnen te halen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

De Maan in Schorpioen lijkt zich op een positieve manier met je werk te bemoeien en geeft er vaart aan. Liefde: daar staat tegenover dat je op liefdesgeb­ied steeds meer moeite hebt met de sleur.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je stapelt het ene succes op het andere met als gevolg dat je uiteindeli­jk bereikt wat je je ten doel hebt gesteld. Ga vooral zo door want dit is de manier om je bij je superieure­n in de kijker te spelen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De ene na de andere planeet die het goed met je voorheeft schaart zich in jouw teken. Dé kans om iets nieuws aan te pakken, want aan de horizon valt al een profession­ele veranderin­g te ontwaren.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Deze dag geeft je subtilitei­t, doorzettin­gsvermogen en standvasti­gheid en daarmee gaan je zaken vooruit met het vaste ritme van een metronoom. Liefde: neem de streken van kinderen niet te serieus.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Vergeet je zorgen want de hemel stuurt de hele dag door positieve straling op je af. Je kunt de moeilijkst­e klussen aan het begin van deze week met vertrouwen tegemoet zien.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium