Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Mezdi en Kevin pronken met hun liefjes (en dat mag niet)

- (dvg)

Het staat duidelijk in het spelboek – lees: de verplichte contracten – van Temptation Island: zolang het programma op televisie loopt, mogen de deelnemers niets zonder toestemmin­g op hun sociale media posten. Dat eisen de makers om geen details prijs te geven over de afloop van de amoureuze perikelen op het eiland. Maar daar lappen de kandidaten dit jaar hun laars aan.

De West-Vlaamse Kevin (22) en de Nederlands­e Mezdi (20), die op Temptation Island arriveerde­n als de wederhelft­en van Megan en Daniëlle, pronken online op foto’s met hun nieuwe liefjes. Niet toevallig zijn dat twee verleidste­rs die tijdens de opnames het hoofd van de heren op hol brachten. Kevin heeft de 20-jarige Chloë uit Leuven aan de haak geslagen, Mezdi is nu samen met Yasmine (20) uit Sint-Truiden. De twee koppeltjes deelden al foto’s van uitstapjes naar de discotheek, gezellige momenten in bed en zelfs op reis.

Nochtans staan daar fikse boetes op. Wie de afloop van de relaties in Temptation Island onthult, riskeert een geldboete van 10.000 euro. “Maar wat nu getoond wordt op sociale media, haalt de spanning of de verhaallij­n van de laatste aflevering­en niet onderuit”, klinkt het bij de zender Vijf. “Meer zelfs, het draagt bij tot de speculatie. Zo blijft Temptation

Island hét gesprekson­derwerp bij onze kijkers.” Boetes komen er dus nog niet, maar de makers benadrukke­n wel dat de kandidaten discreet moeten blijven.

 ?? FOTO RR ?? Kevin en Chloë.
FOTO RR Kevin en Chloë.
 ?? FOTO RR ?? Mezdi en Yasmine.
FOTO RR Mezdi en Yasmine.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium