Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ticket voor eindronde mag ons niet meer ontglippen”

Laurens De Bakker wil nog verlengstu­k aan competitie breien

- (fko)

Drie wedstrijde­n blijven er nog te spelen, maar de kans is groot dat het seizoen daar niet eindigt voor Kontich. Deelname aan de eindronde wenkt en dus mikken Laurens De Bakker en co tegen Schriek op de drie punten. “Ik verwacht een open match. Wij gaan voluit voor winst. Schriek heeft nog één zege nodig voor het behoud”, weet De Bakker.

De teller van aanvaller Laurens De Bakker staat in zijn eerste seizoen in eerste provincial­e al op vijftien goals.

“Ik kende een heel goede start van de competitie. Ik was prima in vorm en heel trefzeker. De laatste tijd zit ik een beetje in een dipje, maar die terugval is normaal. Gelukkig vinden nu Victor De Cock en Ben Van Hooydonck vlot de weg naar de netten. We vormen een prima trio en bewijzen dat het gevaar bij Kontich van verschille­nde kanten komt. Op Branddonk viel ik voor de eerste keer naast de basis. Dat ik dan als invaller scoorde, was een persoonlij­ke opsteker en goed voor mijn vertrouwen.”

Toch hoopt De Bakker tegen Schriek opnieuw te mogen starten. “We verloren de heenwedstr­ijd en willen revanche nemen voor die slechte prestatie. Ik verwacht een open match. Schriek wil winnen, omdat het nog één zege nodig heeft om zeker te zijn van het behoud. Wij gaan resoluut voor winst, omdat het ticket voor de eindronde ons dan nog moeilijk kan ontglippen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium