Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Als iedereen top is, moet winst in Merksplas lukken”

Yarno Bonaers wil met SintJob definitief behoud verzekeren

-

Sint-Job wil graag dit weekend mathematis­che zekerheid verwerven over het behoud in eerste provincial­e. Dat kan als er tegen Merksplas, dat recent nog vijftien op achttien haalde, wordt gewonnen.

Yarno Bonaers, die terugkeert uit schorsing, wil er alvast alles aan doen om het duel tegen Merksplas tot een goed einde te brengen. “Het verschil tussen ons en de vijf laatst geklasseer­de ploegen bedraagt nu acht punten, zodat we bij winst definitief verzekerd zijn van het behoud”, weet Bonaers.

“We zullen zondag wel allemaal top moeten zijn om de zege te kunnen grijpen. Vorig weekend tegen Lyra kwamen we weliswaar gevleid tot 1-1 terug, maar na de 1-3 was ons liedje uitgezonge­n. Uiteindeli­jk werd het ook nog 1-4. Dat enkele jongens hun beste niveau niet haalden, was daar de oorzaak van.”

In Merksplas wacht Sint-Job geen gemakkelij­ke opdracht. “Die ploeg is in vorm, dat bewijzen hun recente uitslagen. Maar als iedereen bij ons het maximum geeft, moeten we kunnen winnen.”

Aan degraderen wil Bonaers niet denken. “Met na Merksplas nog moeilijke wedstrijde­n tegen Berg en Dal en Kontich voor de boeg, doen we er best aan zondag te winnen. We hunkeren als groep ook naar die zekerheid over het behoud”, besluit Bonaers.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium