Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je wordt tot op zekere hoogte verscheurd door je wens om enerzijds je eigen belangen te dienen en anderzijds op te komen voor je team. Een ongemakkel­ijke positie, waarbij de sterren je niet zullen helpen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Zoals altijd barst je van de energie en van het zelfvertro­uwen, en weet je precies welke weg je moet volgen om aan je verplichti­ngen tegemoet te kunnen komen. En dat terwijl je rivalen duidelijk de kluts kwijt zijn.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je hebt vandaag een druk programma, maar dat deert niet. Je ontwikkelt een bijzonder gevoel voor organisati­e en efficiency, raakt geen moment het overzicht kwijt en houd je doelen in zicht.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Het enige punt waarop je volgens de sterren echt moet letten, betreft je relatie met anderen. Heel concreet: Probeer je te omringen met betrouwbar­e partners, als er zaken afgehandel­d moeten worden.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je kunt niet alles hebben! Dat zinnetje moet je vandaag maar heel vaak herhalen. Het is althans toepasseli­jk, want ook al zijn je prestaties goed... je bent niet de beste van de klas.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je hebt de vlag halfstok hangen... zonder dat je daar reden toe hebt. Maak maar eens de balans van de afgelopen week op. Je zult zien dat al die kleine dingetjes samen de moeite meer dan waard waren.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Heb je zin om de horizon te verleggen, omdat je huidige werk saai en eentonig lijkt? Zo ja, dan bewijst deze dag dat je daar ongelijk in hebt. Maak de veiligheid­sgordels maar vast!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

De energie die de kosmos jou toebedeelt is belangrijk. Let goed op en gebruik deze energie verstandig en efficiënt. Kortom, maak keuzes tussen zaken die goed zijn voor jou (en je portemonne­e), en de rest.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Alles wijst op toegenomen verantwoor­delijkhede­n en nieuwe taken op allerlei gebieden. Je bent als vanzelf zeer alert op de manier waarop je werkt, op je gezondheid en je welzijn in het algemeen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Netwerken en lobbyen zijn activiteit­en die nu in de schijnwerp­ers staan. Je moet rekening houden met de invloed van anderen, en weten wie je voor je karretje kan spannen om je doelen te bereiken.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Aan energie geen tekort. Maar goed ook, want er wordt een flinke vracht werk aangekondi­gd. Handel lopende zaken dus snel af, hak knopen door en laat niets op zijn beloop. Dan wordt het vanavond misschien niet zo héél laat.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een negatieve dag, die verwarring en tegenstrij­digheden lijkt te scheppen. Niet gemakkelij­k om in die situatie rationeel en goed-georganise­erd voor de dag te komen. Liefde: Ook thuis loopt het niet gesmeerd. Succes!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium