Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Geen spijt van mijn keuze voor City Pirates”

Aaron Lenie komt amper aan de bak en verkast na dit seizoen naar Rapid Leest

-

City Pirates gaat zondag op bezoek bij Tienen. Na zijn goede prestatie vorige week zit Aaron Lenie opnieuw in de Merksemse selectie. Al had de 22-jarige aanvaller zelf veel meer verwacht van zijn avontuur bij City Pirates. Lenie besloot dan ook om na één seizoen alweer te vertrekken in het Jef Mermanssta­dion en trekt na dit seizoen naar eersteprov­incaler Rapid Leest.

“Ik had er meer van verwacht”, zegt Lenie. “De voorbije twee seizoenen speelde ik bij tweedeprov­incialer Wijnegem en was ik toch een beetje de man. Toen ik in een oefenwedst­rijd drie keer scoorde tegen City Pirates, wil de club er mij per se bij. Ik heb de stap dan gezet, maar eigenlijk heb ik de verwachtin­gen nooit kunnen inlossen. Halfweg de voorbereid­ing kreeg ik al geen kans meer. Ik geef toe, nadien heb ik het hoofd ook wat laten hangen. Maar wat wil je? Deze situatie was nieuw voor mij, ik had nog nooit op de bank gezeten. Vorig weekend tegen Hasselt had ik dan plots weer een voet in beide goals. Meteen mocht ik toch weer blijven en prezen de mensen mijn mentale weerbaarhe­id. Maar ik had al gekozen voor een nieuw avontuur bij eersteprov­incialer Rapid Leest. Spijt van mijn komst naar Merksem heb ik niet. Door het hogere niveau op training heb ik hier veel bijgeleerd. Alleen is het jammer dat ik zo weinig aan spelen toekwam. Mijn doel blijft wel om zo snel mogelijk terug te keren naar de nationale reeksen, dat niveau kan ik best aan. Ik denk nog altijd sneller dan spelers in eerste provincial­e.” Ploegnieuw­s: City Pirates traint vanochtend nog om 10 uur. Van Zantvoort en Borahsasar keren terug uit schorsing.

Kern: Borahsasar, Delalieux, Dreesen, El Jattari, Felix, Lenie, Moussaoui, Muyshondt, Sababti, Schrauwen, Sefiani, Seifferman­n, Van Den Bogerd, Van Hove en Van Zantvoort.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium