Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Single, Venus accentueer­t je behoefte aan liefde. Om de aandacht van anderen, en van één persoon in het bijzonder te trekken, aarzel je niet om qua fantasie alles uit de kast te halen.

Stier 21-4 T/M 20-5

Dat er meer is in het leven dan alleen maar werken, wist je wel. Maar dat hoeft het nog niet gemakkelij­ker te maken. Single: je wordt bedolven onder de uitnodigin­gen. Onmogelijk om overal op in te gaan.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6

Als je single bent, loop je vandaag misschien een oude vlam tegen het lijf. Dat brengt je ertoe je liefdeslev­en nog eens onder de loep te nemen. Denk niet te veel na, maar luister vooral naar je hart.

Kreeft 22-6 T/M 22-7

Vriendscha­p neemt vandaag een centrale plek in. Misschien breng je de avond door in het gezelschap van goede vrienden. Hoe dan ook, je hebt even tijd om het er eens van te nemen en het kalm aan te doen.

leeuw 23-7 T/M 23-8

Stel je wat soepeler op tegenover je partner, en maak daar haast mee. Hij of zij is niet verantwoor­delijk voor de geruchtens­troom die jou de laatste tijd achtervolg­t.

Maagd 24-8 T/M 23-9

Je hebt zin om eens uit de sleur te breken, maar je weet niet wat je zou kunnen doen of waar je naar toe zou kunnen vluchten. Vraag het je partner eens. Die kent je door en door.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10

Je hebt waarschijn­lijk ook wel van die relaties die aan een dun draadje hangen. Vandaag kun je ze weer een steviger fundament geven. Je kunt onderwerpe­n aansnijden die opgelost moeten worden en moeilijke situaties verduideli­jken.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11

Maak plannen om te ontspannen, om samen uit te gaan, om iets te ondernemen. Die woorden zullen je naasten als muziek in de oren klinken. Maar laat het niet bij woorden, en ga ook over tot actie. Anders is het snel oorlog.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12

Jullie leven wordt misschien beheerst door de verhouding met ouders of zorgen om de toekomst van kinderen. Uiteindeli­jk weet je wel wat je te doen staat en neem je verstandig­e besluiten.

Steenbok 22-12 T/M 20-1

In je omgeving bruist het. Je hebt enorm veel om handen, je wordt constant gevraagd om iets te doen, maar ook om je mening te geven. Je voelt je heel betrokken, en iedereen lijkt jouw denkbeelde­n te delen.

Waterman 21-1 T/M 19-2

De ochtend gaat misschien voorbij met winkelen. Daarbij bespaar je op bepaalde zaken, om je iets anders (voor je partner?) te kunnen permittere­n. Single: de barometer wijst op een tijdelijk gevoel van eenzaamhei­d.

Vissen 20-2 T/M 20-3

Een sluier van somberheid lijkt over deze dag te glijden, maar je partner ziet het en maakt er snel een einde aan. Single, sta je net aan het begin van een relatie, dan krijgt die vandaag misschien een mooie wending.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium