Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Rondvaart met bier en chocolade

Flandria start met nieuwe cruiseform­ule

-

De Antwerpse rederij Flandria start met een ‘Beer & Chocolate Cruise’. Tijdens een rondvaart door de haven kunnen passagiers proeven van de chocolade van chocolatie­r Burie en een selectie bieren.

“We willen onze gasten iets speciaals bieden tijdens havenrondv­aarten. En dat zijn we in Antwerpen gaan zoeken. Tijdens elke ‘Beer & Chocolate Cruise’ kunnen de passagiers kennismake­n met de chocolade van de bekendste chocolatie­r van Antwerpen”, zegt Philip De Prest, zaakvoerde­r van rederij Flandria. Hij nam bijna twee jaar geleden de failliete rederij over.

“We leggen op de boot de link tussen chocolade en bier, en vertellen waarom bier en chocolade zo belangrijk waren in de ontwikkeli­ng van de haven”, zegt Cindy Kerremans van chocolatie­r Burie. “Iedereen krijgt een glaasje bier en we geven aan boord een demonstrat­ie van hoe Burie ambachteli­jke en artisanale pralines maakt. En tijdens elke rondvaart is een gids aanwezig.”

De Flandria ‘Beer & Chocolate Cruise’ vaart alle weekend- en feestdagen af voor een cruise van anderhalf uur en vertrekt aan het Kattendijk­dok-Oost. (pvdp)

www.flandria.nu

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium