Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Sasja heel dicht bij BeNeLeague­ticket

- (midc)

Sasja is ook in zijn derde wedstrijd van play-offs 2 overeind gebleven. De Hobokenaar­s gingen met 25-31 winnen bij Atomix en rapen daardoor vijf punten uit drie wedstrijde­n op verplaatsi­ng. Met nog drie thuisontmo­etingen te gaan is de kans reëel dat Sasja volgend seizoen opnieuw in de BeNeLeague mag aantreden.

Jasper Roelants was goed voor vijf treffers. “Ondanks het ontbreken van een heel groot deel van onze tweede lijn speelden wij een sterke wedstrijd en kwamen nooit in de problemen. Tijdens de tweede helft toonden wij ons fysiek en mentaal duidelijk de sterkere en konden zelfs relatief rustig de match uitspelen.”

Coach Alex Jacobs: “Uiteraard ben ik meer dan tevreden over de prestatie van mijn jongens. Stijn Gijs werd vanop pivot met negen treffers de man van de match, maar nog meer lof gaat naar de hele ploeg die het hoofd koel hield en na rust aantoonde dat wij fysiek op een hoger trapje staan. Uit de resterende drie wedstrijde­n nog twee punten sprokkelen en we staan zo goed als zeker opnieuw in de BeNeLeague. Op zaterdag 28 april komt Tongeren naar Hoboken. Als wij dan de punten thuis houden, doen wij een reuzezaak en kunnen we beginnen met de voorbereid­ing van volgend seizoen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium