Gazet van Antwerpen Stad en Rand

’t Forum neemt nieuwe start

Opgefrist wijkcentru­m brengt leven in wijk Buizegem

- FILIP SPOELDERS

De nieuwe uitbaters van wijkcentru­m ’t Forum in Edegem hebben gisteren hun zaak heropend. Ze bleven trouwen aan het concept, maar legden wel enkele nieuwe toetsen en fristen het interieur op. Ook de menukaart werd meer hedendaags.

Sanne Schouteden en Shemona Redzic openden fier de vernieuwde horecazaak. Echt nieuw zijn hun gezichten niet, want ze hielpen al veel bij de vorige uitbaters. “Daarom dat we aan het concept niet veel veranderen. Maar we hebben uiteraard het interieur al opgefrist en later komt er nog nieuw meubilair”, vertelt Shemona.

De kinderen kunnen voortaan terecht in de speelhoek en ook het terras zal groter worden. “We zijn bezig met nog enkele aanpassing­en. Zo komt er een beamer om op groot scherm voetbalwed­strijden, wielrennen en zelfs het Eurovisies­ongfestiva­l te tonen. De menukaart pasten we licht aan met wraps en vegetarisc­he gerechten. Daarnaast bieden we formules voor familiefee­sten, verjaardag­en en jubileums aan.”

Het eerste familiale evenement dat ’t Forum ontvangt, wordt het wijkfeest van ‘Meneerke van Buizegem’ met op 30 april een zangavond en een dag later activiteit­en in en rond ’t Forum. Ook de start van de zomer zal worden gevierd met een evenement.

 ?? FOTO FILIP SPOELDERS ?? Sanne en Shemona, de gezichten van ’t Forum.
FOTO FILIP SPOELDERS Sanne en Shemona, de gezichten van ’t Forum.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium