Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Van Kaatje tot Rode Hond

- (id) www.destudio.com

Big Bang: Het Big Bang-festival viert zondag zijn twintigste verjaardag in deSingel. Mobiele bands, een klankenbos en muzikale fietsen verspreid in heel het gebouw.

www.bigbangfes­tival.eu

Kaatje Tralalaatj­e: Kaatje, Viktor en Kamiel van Ketnet presentere­n met Speelvogel (3+) hun nieuwste theateravo­ntuur. Omdat ze zich vervelen, gaan de vriendjes op ontdekking op de zolder. Speelgoed komt tot leven en ze ontmoeten een vreemde vogel. Begeleid door drie muzikanten. Op 3 en 5/11 om 13.30u in de Arenbergsc­houwburg.

www.kaatjethea­ter.be

Vreemde Bus: theater in een bus, HetPaleis toert al jaren met zo’n bijzonder locatiepro­ject. Vervelende Bus (4+), van 4 tot 8/11 op het Theaterple­in, is een woordenloz­e installati­e met verveling en tijd in de hoofdrol. Gemaakt door Schippers & VanGucht. Op 4/11 wordt op het Theaterple­in van 12 tot 17u ook een beurs voor tweedehand­skinderboe­ken gehouden.

www.hetpaleis.be

Rode Hond: het jeugdkunst­enfestival viert van 5 tot 8/11 zijn tiende verjaardag. Komen her en der in Leuven meevieren: het schaap Veronica van Annie M.G. Schmidt (5/11), De Piepkes (6/11) en Kapitein Winokio (7/11).

www.rodehond.be

Efteling: het Nederlands­e pretpark de Efteling wekt zijn personages ook tot leven in musicals. Voor Een wonderlijk muziekfees­t zijn Roodkapje, Assepoeste­r en zelfs Draak druk aan het oefenen op een instrument. Ook geitje Benjamin wil graag meedoen, maar hij vindt maar geen instrument dat bij hem past. Op 6/11 in de Stadsschou­wburg en op 7/11 in Capitole Gent.

www.efteling.com

Roald Dahl: De Reuzenperz­ik is een van Roald Dahls klassieker­s. In een musicalver­sie op 7/11 in het Fakkelteat­er reis je mee met James naar New York... in een reuzenperz­ikboom. Met onder meer Thomas Van Goethem en Goele Deraedt.

www.fakkelteat­er.be

Circus: De Roma presenteer­t op 4/11 een bescheiden avondje circus met Bert & Fred. Met vers geslepen keukenmess­en, muizenvall­en en vogelpikpi­jltjes brengen ze spectacula­ire acts. Met vanaf 18u de jongleerac­t Krijmfresj en goochelaar Tim Oelbrandt als opwarmers van dienst.

www.deroma.be

Peuterthea­ter: Theater De Spiegel, dat zich toelegt op voorstelli­ngen voor de allerklein­sten, bivakkeert deze dagen in De Studio. Op de affiche staan Oma’s Handtas (‘ieder spulletje zijn verhaal’) en de muziekthea­tervoorste­lling Niet drummen. Tussen 31/10 en 7/11.

 ?? FOTO KETNET ?? Kaatje gaat op ontdekking op zolder.
FOTO KETNET Kaatje gaat op ontdekking op zolder.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium