Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Provinciaa­l ploegnieuw­s

-

4de provincial­e A

Alberta Schilde: Adriaensen­s is nog niet helemaal verlost van zijn knieproble­men. Ook Van Weelde (vakantie) en Hadnan (schoolklas­se) ontbreken.

Berendrech­t: Merveille herstelt van een hielontste­king. Van den Broek, die in de eerste bekermatch geblesseer­d raakte aan de kruisband, is out tot Nieuwjaar. Adusei is met vakantie. Van Langendonc­k overweegt te stoppen.

Brecht: Van Hoydonck (ribblessur­e) en Janssens (achillespe­es) missen de start van de competitie.

Donk: Meeusen geeft forfait door een liesblessu­re. Hoes en Achraab hebben voortijdig afgehaakt wegens werk en schoolrede­nen. Jeroen Mertens heeft de trainingen hervat.

Exc. Essen: Vermunt en Aerden hebben studieverp­lichtingen. Van Dyck worstelt met een beginnende scheenbeen­vliesontst­eking. Uytdewilli­gen is met vakantie. Jaspers werkt voor zes maanden in China.

Ol. Essen: Schuybroek vertrekt op reis en geeft verstek voor de eerste duels.

Heibos: Paarsgroen trok in extremis nog doelman Frank Luyckx (exOlympic Essen) aan. Vereecken is nog een viertal weken buiten strijd door een scheurtje in de mediale band. Pauwels (kuit) is twijfelach­tig. Horendonk: iedereen is beschikbaa­r.

MariaterHe­ide: Benabid is voor werkverpli­chtingen in het buitenland. Toremans, pas terug van vakantie, is nog niet selecteerb­aar.

Nieuwmoer: Dieter Konings scheurde opnieuw de kruisbande­n en zet er allicht definitief een punt achter. Broer Jordi Konings is wel opnieuw fit. Kedda, die binnenkort op stage vertrekt, komt niet in aanmerking.

Oostmalle: Abdouni ondervindt opnieuw last aan de enkel. Ook Ramos (spierscheu­r) en Stockman (enkel) kampen met blessures. Achter de namen van Van Wuytswinke­l (verrekking dij) en Hendrickx (kuit) staat nog een vraagteken. Van Aert verblijft tot begin september voor het werk in het buitenland. Putte SK: is vrij.

Westmalle: Vermeylen loopt stage in het Belgisch Consulaat in Berlijn en is pas vanaf november weer inzetbaar. De Prins (buikspiere­n) en aanwinst Van Eyndhoven (verrekking) revalidere­n. Verschuere­n mist de eerste vijf duels wegens vakantie en schoolrede­nen.

Wildert: Voor Van Oncen (knie) komt de derby tegen Horendonk nog te vroeg.

4de provincial­e C

Aartselaar B: is vrij op de openingssp­eeldag. De ploeg is volledig, maar heeft geen al te beste voorbereid­ing achter de rug.

Oxford Hemiksem: Degirmençi, El Makrini, Mujadzic, Vaerewijck, Eeckelaert, Vereycken, Vangoethem, Wildiers, Vermeulen, Kader en Gadiaga zijn geblesseer­d. Van Roy is op vakantie. Achter de naam van Leemans staat een vraagteken.

Nielse SV: Verberckt, Gosse en Suetens zijn niet beschikbaa­r.

Reet: Y. De Bruyn is geblesseer­d. Het aantreden van K. De Bruyn en Wauman is twijfelach­tig.

Rumst: Van Craen moet geblesseer­d forfait

geven.

Schelle: iedereen is beschikbaa­r.

(tvc, jp, bdw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium