Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Jongens racen, meisjes slapen in Kinepolis

-

Het laatste zomeroffen­sief van Kinepolis Antwerpen mikt met twee aparte evenemente­n – de verjaardag van en een sleep-over – op specifieke doelgroepe­n: tienerjong­ens en -meisjes. Tien jaar geleden lieten Pixar en Disney op de wereld los. “Kinepolis viert dat jubileum op 26 augustus met een vertoning van die animatiefi­lm”, zegt woordvoers­ter Frederique Naeyaert. “Op die manier kan iedereen dit verhaal herontdekk­en. Speciaal voor deze gelegenhei­d halen we ook een replica van Bliksem McQueen, de rode sportwagen, naar het complex.

Cars

Cars Fans kunnen naast de wagen poseren, terwijl er foto’s worden genomen. Bezoekers krijgen het kiekje mee naar huis. De vertoning begint om 9.45u. Dit evenement blikt tegelijk ook vooruit op de komst van in de zomer van 2017.”

For

Cars

Girls

III, De sleep-over (27/08, 19u) markeert dan weer de tiende verjaardag van de succesreek­s van de Nederlands­e schrijfste­r Hetty van Aar. “Naar aanleiding van die verjaardag nodigen we 450 tienermeis­jes uit”, legt Naeyaert uit. “Die mogen een nachtje slapen in onze

Only, Hollywoodz­aal, iets wat nooit eerder gebeurde. Voor het licht uitgaat, verwennen we hen met randanimat­ie, een exclusieve vertoning van de langspeelf­ilm

en een minifuif met hapjes en drankjes. De ochtend nadien krijgen alle deelnemers een stevig ontbijt en een goodiebag met onder meer het boek uit de reeks Ouders hoeven zich geen zorgen te maken. Een team van profession­ele en ervaren animators blijft tijdens de sleep-over altijd in de buurt van onze jonge gasten.”

Huisdierge­heimen Vriendinne­n voor Altijd

For Girls Only.

www.kinepolis.be

 ??  ?? Bliksem McQueen.
Bliksem McQueen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium