Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We verdienden de zege en zijn dus niet tevreden”

Trainers Nico Van Uytsel en Geert Geudens hebben z elfde mening

- FREDDY KOOPMAN

“We maakten dikwijls de verkeerde keuzes”, sakkerde Nico Van Uytsel, de T1 van Ranst. “Bevel bewees geen geslagen ploeg te zijn”, vond Geert Geudens, de trainer van Bevel dan weer.

Nico Van Uytsel won dit seizoen met Ranst nog geen enkele keer voor eigen publiek.

“We wonnen al wel tweemaal op verplaatsi­ng, maar thuis pakten we slecht één op negen en daar ben ik absoluut niet tevreden mee. Na onze wanprestat­ie tegen Tisselt begonnen we nu wel scherp aan de wedstrijd. We controleer­den het gebeuren, maar in de omschakeli­ng waren we veel te slordig. We hadden de bal meer in bezit moeten houden en rustig opbouwen, want we hebben genoeg kwaliteit vooraan om de tegenstrev­er uit verband te spelen.”

“Door het overhaast spel leden we veel dom balverlies en ook de laatste voorzet was slecht. Die verkeerde keuzes braken ons zuur op, want we zorgden voor veel te weinig doelgevaar. Een snel storend Bevel was verdedigen­d sterk en toonde zich een stugge en moeilijk te bekampen tegenstre- ver. Het was frustreren­d dat we kort voor tijd een wenkende en verdiende zege verspeelde­n”, aldus een fel teleurgest­elde Van Uytsel.

Bij Bevel hinkte Geert Geudens op twee gedachten.

“In de vorige matchen zat op alle vlakken echt alles tegen”, aldus Geudens. “Kleine zaken maakten steeds het verschil en daarom telden we slechts één schamel puntje. Als je onderaan bengelt, is er automatisc­h meer druk. Het was positief dat iedereen binnen de club rustig bleef. Iedereen werkte hard en bikkelde met de juiste in- stelling voor de punten. Bevel bewees geen geslagen ploeg te zijn en dwong verschille­nde mooie kansen af, wat in de vorige wedstrijde­n niet was gelukt.”

“Vooraf zou ik getekend hebben voor een gelijkspel, maar ondanks onze late gelijkmake­r blijf ik nu met een wrang gevoel achter. We gaven bijna niets weg en verdienden een eerste overwinnin­g, maar dit eerste punt op verplaatsi­ng is uiteraard goed voor het vertrouwen van onze groep”, stelde Geudens.

 ??  ?? FOTO KOEN FASSEUR Wesley Jansen (links, Ranst) en Sven De Pooter (rechts, Bevel) duelleren om de bal.
FOTO KOEN FASSEUR Wesley Jansen (links, Ranst) en Sven De Pooter (rechts, Bevel) duelleren om de bal.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium