Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Een kalme dag, waarop je je eigen plan kan trekken. Ga je aan iets nieuws beginnen of regel je alleen de lopende zaken af? Voor kritiek hoef je niet bang te zijn! Liefde: ben niet bang om spontaan te reageren.

STIER 214 T/M 205

De zaken ontwikkele­n zich misschien niet helemaal volgens wens, maar iemand helpt je door het raderwerk te oliën, zodat het weer soepel loopt. Liefde: Vanavond is de sfeer sensueel.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Als je uit de sleur wilt breken, dan zul je ergens een streep moeten trekken: tot hier en niet verder! Denk na over je tempo en tijdsbeste­ding. Minieme veranderin­gen kunnen leiden tot nieuw elan.

KREEFT 226 T/M 227

De dalende maan staat in jouw teken, dus als een van je projecten wordt geblokkeer­d, weet je wat een mogelijke oorzaak is. Single: je word je misschien bewust van je gevoelens voor een bepaalde persoon.

LEEUW 237 T/M 238

Je kookt over van de energie, wat echter ook leidt tot een neiging om je aandacht over te veel zaken te verspreide­n. Single: misschien krijg je het verwijt dat je te vrijblijve­nd bent in je relaties.

MAAGD 248 T/M 239

Gesprekken en contacten verlopen heel positief, een goede dag om te onderhande­len dus. Schiet niet in de stress en sta niet direct op je achterste poten als zich complicati­es voordoen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Je zit tussen twee vuren: enerzijds profession­ele taken, anderzijds verplichti­ngen richting je familie. Wat je in elk geval niet moet doen, is met een beschuldig­ende vinger gaan wijzen.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Je begint vastberade­n en geïnspiree­rd aan de nieuwe week. Alles wijst op een spectacula­ire vooruitgan­g en je rivalen lijken in het stof te bijten. Liefde: iemand laat je in verwarring achter.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Iedereen lijkt vastberade­n om je van het kastje naar de muur te sturen, en de adviezen schieten alle kanten op. Wat je in die situatie het beste kan doen, is je intuïtie volgen.

STEENBOK 2212 T/M 201

Onder invloed van de maan haal je misschien streken uit die door je omgeving niet worden gewaardeer­d. Verzet je dus tegen die neiging, want die leidt alleen maar tot scheve gezichten.

WATERMAN 211 T/M 192

‘s Ochtends kan de situatie rommelig zijn, maar daarna kan je ongestoord je gang gaan. Een buitenkans­je waarvan je moet profiteren om je projecten een nieuwe impuls te geven en je tegenstand­ers te verpletter­en.

VISSEN 202 T/M 203

Er heerst een prima sfeertje en de grijze cellen in je bovenkamer werken op volle toeren. Ze geven je inspiratie, maar ook goede argumenten in onderhande­lingen en werkgerela­teerde gesprekken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium