Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Op de bank bij herboren Man United

-

Niet alleen bij Manchester City, ook bij Manchester United was er dit weekend slecht nieuws te rapen voor bondscoach Roberto Martinez. Marouane Fellaini zat zaterdag voor het eerst op de bank in de Premier League onder José Mourinho.

De Portugees had de Belg de eerste vijf wedstrijde­n negentig minuten tussen de lijnen gehouden. Maar zaterdag verdween hij samen met Wayne Rooney uit de ploeg. Helaas voor hem zette United zijn beste prestatie in een maand neer.

Tegen kampioen Leicester stond het aan de rust al 4-0. Paul Pogba scoorde zijn eerste goal voor United en leek eindelijk op de speler die voor een re- cordbedrag naar Old Trafford werd gebracht. Ook Juan Mata was uitstekend op de positie van Rooney. In Fellaini’s plaats speelde de Spanjaard Ander Herrera een sterke partij. Manchester United speelde veel dreigender en sneller met de nieuwe namen.

Donderdag speelt United in de Europa League tegen Zorya Luhansk en keert Fellaini mogelijk opnieuw in de ploeg. Maar zondag tegen Stoke is de kans groot dat Mourinho kiest voor de elf die tegen Leicester de grootste zege van het seizoen boekten. United stond onder druk om te presteren na twee nederlagen in de Premier League en een in Europa League (op Feyenoord). De goeie prestatie van Herrera zorgt ervoor dat Fellaini er een te duchten concurrent bij heeft.(

 ?? FOTO BELGA ??
FOTO BELGA

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium