Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Nog geen reden om te panikeren”

Cappellen en Seppe Kil wachten nog steeds op eerste seizoensze­ge

- EDDY NOUWS

De wedstrijd tegen de kampioen uit Bevorderin­g C van vorig seizoen kwam langzaam op gang. Beide ploegen teerden op een goede organisati­e en de aanvallers konden zich slechts sporadisch doorzetten. Dat Seppe Kil de ban brak met een persoonlij­ke actie, lag in de lijn der verwachtin­gen. Combineren­d was er aan beide zijden geen doorkomen aan, zodat de Cappelse aanvaller zichzelf de weg bereidde door een drietal verdediger­s op het verkeerde been te zetten en zijn eerste seizoenstr­effer binnen te schieten. “Het doelpunt viel op een ideaal moment, maar helaas konden we de voorsprong niet lang vasthouden”, blikt de doelpunten­maker terug. “Jammer, want ik vond dat we bij momenten de wedstrijd goed in handen hadden. Bij de laatste pass ging het helaas te vaak fout, zodat echt uitgespeel­de kansen schaars waren.”

Kort na de rust hing Sögütcü de bordjes in evenwicht, eveneens na een individuel­e actie. “Typerend voor deze wedstrijd”, vervolgt Kil. “De bezoeker profiteerd­e van een opeenvolgi­ng van kleine foutjes aan onze kant en glipte zo door de mazen van het net. Nadien hebben we nog enkele keren voor gevaar kunnen zorgen. Als er een winnaar moest zijn, waren wij dat, maar daar koop je niets voor.”

Het beslissend­e tweede doelpunt viel niet, zodat Cappellen nog steeds wacht op zijn eerste zege van het seizoen en buiten verwachtin­g in de onderste regionen van de klassering bivakkeert. “Dat is natuurlijk teleurstel­lend, maar nog geen reden om te panikeren,” aldus Kil. “Vorige week scoorden we onze eerste doelpunten, tegen Hades hielden we een eerste punt thuis. Volgende zondag op Wijgmaal de eerste zege?”

 ?? FOTO KOEN FASSEUR ?? Robbe Kil met Joachim Spitz.
FOTO KOEN FASSEUR Robbe Kil met Joachim Spitz.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium