Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We moeten iets volwassene­r worden”

Van Huffel en Zwarte Leeuw in leerproces

-

Zwarte Leeuw werd zaterdagav­ond opnieuw niet beloond voor het geleverde spel en ging in de slotsecond­en zelfs onderuit. “Dit is moeilijk om te aanvaarden”, baalt doelpunten­maker Nick Van Huffel als een stekker.

Spouwen-Mopertinge­n ging op een diefje met de drie punten aan de haal. “Als één ploeg verdiende te winnen, waren wij het”, heeft doelpunten­maker Nick Van Huffel, die zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club Zwarte Leeuw scoorde, er vreselijk de pest in. “We moeten dringend leren iets volwassene­r te worden. In die spannende slotfase zetten we alles op alles om te winnen en kregen finaal het deksel op de neus. Doodzonde. De spelersgro­ep is zo gretig en we gingen, wellicht iets te overhaast, op zoek naar het winnende doelpunt.”

Ruim twee weken geleden verloor Zwarte Leeuw ook op al eigen veld van Hades. “Ook toen speelden we een goede wedstrijd. Voetbaltec­hnisch doen we goed mee in deze reeks en we krijgen ook elke wedstrijd kansen. Maar we kunnen niet ontkennen dat er een verschil is tussen tweede en derde amateurkla­sse en Zwarte Leeuw zich moet aanpassen aan de manier waarop er één reeks hoger gevoetbald wordt. Alle ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Voor ons telt de komende weken één ding: punten pakken. De manier waarop is niet belangrijk”, benadrukt Van Huffel.

De sfeer in de kleedkamer was bedrukt. “Na de wedstrijd waren de spelers boos en teleurgest­eld. Vooral omdat onze prestatie prima was. Gelukkig hebben we het snel van ons afgezet en moeten we de knop onmiddelli­jk kunnen omdraaien.”

 ?? FOTO FASSEUR ?? Bevers met Wang in zijn rug.
FOTO FASSEUR Bevers met Wang in zijn rug.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium