Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Deze doelpunten smaken naar meer ”

Van de Vreede bevrijdt zichzelf en Hoogstrate­n

-

Hij had nog niet gescoord voor zijn nieuwe club. Tegen Tienen viel hij in en in de tweede helft deed Steven Van de Vreede waarvoor hij werd aangetrokk­en: doelpunten maken. "Heerlijk", lacht VdV.

In het tussenseiz­oen ruilde Steven Van de Vreede KFC Turnhout voor Hoogstrate­n. In een reeks hoger kon de lange Nederlands­e aanvaller zich nog niet tot vaste waarde opwerken. Enkel tegen Duffel stond hij aan de aftrap. "Helaas werd ik in die wedstrijd tijdens de rust vervangen. Ik zat niet goed in de wedstrijd en dan kan zo iets gebeuren. Je kunt maar één ding doen en dat is je op training opnieuw bewijzen. Op het veld van Tienen had ik het geluk dat Fockaert in de eerste helft trekkebene­nd naar de kant moest. In de tweede helft liet ik zien dat ik mijn neus voor doelpunten nog niet verloren ben. Roy Van Der Linden speelde een bal prima in. Ik nam hem meteen aan en schoot in de draai raak. Mijn tweede doelpunt kwam er na de perfecte voorzet van Tiago, die ik netjes in het doel kopte. Een leuke opsteker", straalt Steven Van de Vreede.

"Mijn twee doelpunten smaken naar meer. We begonnen aan het seizoen met nul op zes en na die felbevocht­en zege tegen Cappellen van de vorige speeldag zitten we nu prompt in de winning mood met zes op zes. Niet dat we panikeerde­n omwille van de nederlagen in de eerste twee competitie­duels. Ons vertrouwen bleef altijd onaangetas­t. Hopelijk kunnen we de lijn doortrekke­n."

 ?? FOTO GUY MEURS ?? De Tiense doelwachte­r Arthur Hannes grijpt in voor Bob Swaegers.
FOTO GUY MEURS De Tiense doelwachte­r Arthur Hannes grijpt in voor Bob Swaegers.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium