Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Alloo ontdekt het “Sergio-syndroom”

-

Luk Alloo probeert vanavond in het spoor te blijven van de onvermoeib­are Sergio Herman (46). Hij bezoekt met de sterrenche­f onder meer restaurant The Jane, de werf van zijn nieuwe restaurant in de haven van Cadzand dat in januari opengaat en het frietkot Frites Atelier in Den Haag, waar de bete-

Een verwilderd­e haardos en een stevige baard: Bart De Pauw (48) heeft een metamorfos­e ondergaan voor zijn nieuwe serie Die reeks over een jonge kerel die droomt van de showbizz, wordt volgend jaar de vuurdoop voor Stijn Steyaert (28). “Waarom Bart mij koos? Ik weet het niet. Ik heb het hem nog niet durven te vragen”, lacht de jonge Antwerpena­ar.

en zijn de verwachtin­gen voor

hoog. Bart De Pauw, die zijn Eén-quiz

dit seizoen overslaat, filmt nog tot begin oktober voor zijn nieuwe reeks. “

gaat over Kenny, een jonge twintiger die verwoede pogingen doet om een carrière in de showbizz uit de grond te stampen”, vertelt De Pauw op de set in café Double D Ranch in Heist-opden-Berg. “Er is echter één detail dat hem ontbreekt: talent. Je ziet Kenny allerlei pogingen ondernemen om door te breken, telkens met desastreuz­e gevolgen.”

De Pauw stond in voor het scenario en speelt ook mee. “En ik werk ook nauw samen met de regisseur, Pietje Horsten, met wie ik ooit maakte. Hij is de kapitein van het schip, maar tijdens repetities ben ik diegene die de acteurs de kleine nuances in het script verklaar.”

De Pauw speelt de vader van het gezin, en dat is een beetje afzien. “Ik draag een op maat gemaakte pruik; het resultaat van 180 man-

Na Boys It’s

Quiz me Quick

Showtime!

de Zesde Macht

Showtime!

Buiten de Zone

De Biker

Twee tot

It’s re bak frieten wordt geserveerd. Herman geeft toe dat hij na een week “uitgewrong­en” is en op zondag het “Sergio Herman-syndroom” heeft. “Dan blijf ik thuis en wil ik niemand zien. Zalig ontbijten met de kinderen. En ik ga het liefst zelf naar de bakker.”

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium