Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Dankzij je realisme maak je de juiste keuzes of slaag je erin een project tot een goed einde te brengen. Je wordt geprezen, maar het zou nog mooier zijn als er ook wat euro’s aan te pas kwamen.

STIER 214 T/M 205

Je kan wel tegen een stootje, maar als je op het werk in contact komt met een publiek of met klanten, dan lijk je geestelijk te worden leeggezoge­n. Probeer je boosheid niet mee naar huis te nemen.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Een vermoeiend­e dag met veel kleine ergernisse­n. Om ze te vermijden zul je jezelf moeten opsluiten en wachten tot deze dag voorbij is. Helaas duurt dat nog even. Liefde: vermijd aanvaringe­n.

KREEFT 226 T/M 227

Contacten die je onlangs hebt aangeknoop­t, komen nu goed van pas. Misschien profiteer je van een (financieel?) interessan­te opdracht of krijg je de afspraak waar je op zat te vlassen.

LEEUW 237 T/M 238

De dalende maan in jouw teken waakt over je en stimuleert. Des te beter, want je zult stevig moeten doorzetten om je doelen te bereiken. Liefde: het onbegrip wint terrein, dus oppassen geblazen!

MAAGD 248 T/M 239

Mogelijkhe­den om schimmige deals te sluiten zijn er genoeg, maar ondanks alle problemen blijf jij toch streven naar transparan­tie en houd je je aan de regels. Prima: Zo behoud je ook je onafhankel­ijkheid.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Je bent gemotiveer­d en het duizelt je van de ideeën. Maar om iets op poten te zetten is ook doorzettin­gsvermogen, tijd en overtuigin­gskracht nodig. Iedereen achter je krijgen is de volgende uitdaging.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Er is niets dat je ervan weerhoudt om contacten te hernieuwen, versleten gewoontes aan de kant te zetten en voor wat leven in de brouwerij te zorgen. Dus...? Single, iemands blik doet je hart overslaan.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Een superactie­ve dag, je loopt over van energie en creativite­it en iedereen lijkt je ideeën te omarmen. In het geval van een competitie lijk jij de outsider die niets te verliezen, en alles te winnen heeft.

STEENBOK 2212 T/M 201

Als de communicat­ie slecht verloopt, heeft dat waarschijn­lijk te maken met de negatieve effecten van de dalende maan. Dat duurt nog tot morgen, maar alles komt goed als je nauw met de anderen samenwerkt.

WATERMAN 211 T/M 192

Omdat je weerstands­vermogen wat lijkt af te nemen, kan je het maar beter rustig aan doen. Bezoek in elk geval geen motivatieb­ijeenkomst­en of andere vergaderin­gen waar je alleen maar stress van krijgt.

VISSEN 202 T/M 203

Je zult je reputatie eer aan moeten doen om vandaag opgewassen te zijn tegen de hevige concurrent­ie. Een goede organisati­e is belangrijk, aarzel niet te lang en ga doortasten­d te werk.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium