Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Bij twijfel word ik altijd in het nadeel g esteld”

- MANU BOGAERTS Antonia (fko)

Antonia speelt zondag de degradatie­topper op het veld van Rapid Leest. Manu Bogaerts weet dat Antonia niet meer op zoek moet naar een schoonheid­sprijs. “Als we onverdiend zouden winnen, lig ik daar niet van wakker”, stelt de aanvoerder.

Bogaerts speelde ongewild een negatieve hoofdrol in de met 0-2 verloren wedstrijd tegen Heikant Berlaar van vorige zondag.

“Eerst blunderde de scheidsrec­hter door een tegenstrev­er na een fout op onze doorgebrok­en speler niet met een rode kaart te bestraffen”, zegt Bogaerts. “Amper één mi- nuut later werd ik onterecht uitgeslote­n en was alles om zeep. Ik kwam van de zijkant en ging voor de bal, maar mijn tackle was te laat. Ik raakte de speler helemaal niet en werd tot eenieders verbazing uitgeslote­n. Bij twijfel word ik altijd in het nadeel gesteld. Mijn maats waren de dupe, want we waren op weg om de 0-0 op het bord te houden.”

“Rapid Leest is met twee op twaalf niet goed bezig, maar zal zich willen herpakken na de afgang op Ternesse. Wij kijken niet naar andere ploegen en gaan ontspannen ons eigen spel spelen. Puntenwins­t is nodig om de hoop op behoud levendig te houden. Mochten we toch verliezen, dan ontstaat er een ruime kloof van acht punten met Leest. We gaan er uiteraard alles aan doen om de zege te pakken en zo te naderen tot op twee punten van Rapid. Maar er zijn natuurlijk nog ploegen die mee in de degradatie­strijd zitten”, aldus Bogaerts.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium