Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Jammer dat ik nu g eschorst ben”

Mohamed El Jattari scoort vijfde goal in evenveel wedstrijde­n

- (stdr)

City Pirates knoopte tegen Vosselaar weer met de overwinnin­g aan (52). Mohamed El Jattari zorgde voor de eerste afscheidin­g. De aalvlugge aanvaller zit meteen aan vijf goals in evenveel matchen, maar slikte zijn derde gele kaart en is dus zaterdag tegen Nijlen geschorst.

“Ik voel veel vertrouwen van de coach, mede daarom doe ik zo mijn best”, vertelt El Jattari. “Soms lukt het, soms niet. De jongste weken heb ik niet te klagen. Ik zit nu aan zes doelpunten dit seizoen. Dat is niet zo heel veel, zeggen sommigen, maar die vergeten dat ik nog maar acht keer mocht starten. Ik ben dus tevreden, zeker omdat ik in de laatste vijf matchen telkens mijn goaltje kon meepikken.”

“Het is jammer dat ik net nu geschorst ben, want ik zit in een goede vorm. Ach, die gele kaart was misschien wel terecht, want ik scoorde nadat de scheidsrec­hter had gefloten. Ik heb geleerd achter me te laten wat er is gebeurd. Je kunt de tijd niet terugdraai­en, hé. Wellicht komt Dimitri Nesen

(die al weken invaller is, red.) in mijn plaats. Slechter zullen we dus niet worden (lacht). Dimitri is een goeie maat, geen concurrent. Ik gun hem straks die nieuwe basisplaat­s”, zegt El Jattari, die een terecht minpuntje aanhaalt. City Pirates scoorde weer aan de lopende band, maar de Merksemnar­en kregen ook twee goals tegen.

“Tegen tien man mocht dat niet gebeuren. Dat zijn foutjes, net zoals we die tegen Houtvenne maakten. Daar scoorden we drie keer, maar kregen we er zelf drie tegen. Maar ik verwijt niemand wat. We zijn een ploeg, dan hoor je aan één zeel te trekken. De eindronde verdienen we, maar laat ons voorlopig maar op de top vijf mikken.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium