Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hoog tijd dat sommige jongens hun verantwoor­delijkheid nemen”

- (wp)

Na het magere gelijkspel op RC Mechelen gaat SintLenaar­ts dit weekend op bezoek bij Wellen. Opnieuw een laagvliege­r uit de reeks. Coach Karel Meseure eist dan ook een reactie van zijn spelers.

“Ik was beschaamd over het spel dat we in Mechelen getoond hebben”, zegt Meseure. “Het wordt trouwens hoog tijd dat de jongens die de ploeg moeten sturen, dat ook eens gaan tonen. Sommige spelers moeten dringend hun verantwoor­delijkheid nemen.”

Extra pijnlijk voor Meseure: net tegen Racing Mechelen kwamen enkele leerlingen en ouders van de tuinbouwsc­hool waar de coach werkt naar de match kijken. “Het was pijnlijk en beschamend. De spelers zijn me absoluut een ant- woord verschuldi­gd na die wanprestat­ie.” Misschien is de wedstrijd tegen Wellen daar ook het uitstekend­e moment voor. Een ploeg onderaan het klassement die al twee maanden niet meer wist te winnen. Appeltje eitje, denk je dan. Al ziet Meseure dat toch anders. “Voor het seizoen mikte Wellen op de eindronde. Bovendien hebben ze met Yildiz vooraan iemand lopen die het doel heel goed weet staan. Het wordt zeker geen gezondheid­swandeling.”

Ploegnieuw­s: als Vissers zijn wedstrijd met de beloften goed verteerd, komt hij weer in aanmerking voor een selectie. Rob Wouters keert terug uit schorsing. Hofmans heeft examens en is een twijfelgev­al.

Kern: Vermeylen, Smits, Jochems, Verlinden, Van de Brul, Van Der Zyp, Fasseur, Lambrechts, Van Den Brandt, Kamara, Mensah, Hofmans, Maes, Geeve, Van Den Muysenberg­h en Boeykens.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium