Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20- 4

De nieuwe maan is ook het begin van het Chinese nieuwjaar. Kortom: een nieuwe start, dus kom uit die luie stoel en onderneem iets. Alles wijst erop dat het dan een vrolijke en bruisende dag wordt.

STIER 21- 4 T/M 20-5

Ben jij een van die singles die helemaal geen haast heeft om zich aan iemand te binden? Venus kan vandaag voor een verrassing zorgen in de vorm van een opmerkelij­ke en verwarrend­e ontmoeting.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21- 6

Een moeilijke dag voor jouw teken. Verander dus niets aan je gewoontes en doe alles met mate. Het is vooral belangrijk dat je geen grote risico’s neemt op financieel gebied.

KREEFT 22- 6 T/M 22-7

Onder invloed van de nieuwe maan is de sfeer thuis opperbest en benadert deze jouw ideaal. Single, je lijkt behoefte te hebben aan stabilitei­t en je denkt na over een vaste relatie.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Het belangrijk­ste is dat jij en je partner vandaag op één lijn zitten. Dat is de basis om iets te ondernemen, met zijn tweeën of met anderen erbij. Single: meer mogelijkhe­den, maar één is héél verleideli­jk.

MAAGD 24-8 T/M 23- 9

Single, je bent laatst iemand tegengekom­en die je onmogelijk uit je hoofd kunt zetten. Neem nog eens contact op met hem of haar, misschien is een nieuwe start helemaal niet uitgeslote­n.

WEEGSCHAAL 24- 9 T/M 23-10

Met de nieuwe maan in een stijgende fase kan er veel gebeuren. Het wordt in ieder geval een vrolijke dag, met veel spanning en beweging. Het wordt ook tijd om meer aandacht te geven aan liefde en fantasie.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Het heeft waarschijn­lijk meer te maken met empathie dan met intuïtie, maar het resultaat is in elk geval dat je weet wat goed is voor je naasten, en ook wat je geliefde het liefst zou willen.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Single: Invloeden van Venus maken je zelfverzek­erd zodat je met opgeheven hoofd door het leven stapt. Alle kans dat dit leidt tot een interessan­te ontmoeting, maar het is onzeker wat daar uit voortkomt.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Een ongepland uitstapje en een lange sensuele nacht, wat zou je daar van denken? Het lijkt in elk geval wat je partner in gedachten heeft. Single: intense momenten tijdens een bezoekje of een avondje stappen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Avontuur en nieuwsgier­igheid is wat de singles vandaag drijft. Je gaat uit, maakt nieuwe vrienden en veel plezier. Heb je een relatie, dan kan je partner vandaag maar moeilijk van je afblijven.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Geen echt negatieve maar zeker ook geen gunstige dag. Het beste kan je geen ongewone dingen aanpakken en doehetzelf klussen tot morgen uitstellen. Je concentrat­ievermogen is wel eens beter geweest.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium